Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Aseara am avut pofta de paste cu 4 feluri de branza, asa ca am scos ce era prin frigider, am dat o fuga la magazin, si m-am apucat de treaba.
Intr-o oala, puneti apa cu putina sare si un strop de ulei de masline, si fierbeti pastele pentru 6-10min (in functie de indicatiile de pe cutie). Intr-o tigaie incinsa, topiti putin unt si adaugati apoi smantana lichida. Lasati-o putin sa fiarba, si adaugati apoi restul branzelor: Camembert, Gorgonzola, Mozzarela Gourmet, si branza topita (eu am folosit Apetito, pentru ca are o textura mai moale si este foarte cremoasa), si amestecati pana ce acestea se topesc. Asezonati sosul cu sare si piper. Cand pastele s-au fiert, scurgeti-le de apa si adaugati-le in tigaie peste sos, amestecand continuu. Opriti focul si lasati pastele in sos pentru cateva minute pentru a se imbiba bine.
Se servesc calde, cu parmezan ras din belsug.
1
Pentru ca sosul sa iasa bun, garantat, folositi branzeturi de buna calitate cu texturi moi.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult